Verkoopmakelaar

Eén ding weet u zeker: u wilt uw huis verkopen. Maar hoe, en waar? De huizen-wereld is soms één groot web waar u gemakkelijk verstrikt in kunt raken. Want hoe weet u waar u een eerlijke en oprechte makelaar vindt die doet wat hij belooft: uw huis snel en slim verkopen!

Middendorp Makelaardij is de helpende hand bij de verkoop van uw huis: bij ons is uw huis in betrouwbare handen. Door ruime ervaring hebben wij een uitgekiende verkoopstrategie, ondersteunt door een uniek en proactief marketingplan. Een goede vraagprijs, de juiste classificatie voor het energielabel, professionele foto’s, advies voor het verkoopbaar maken van uw woning, advertenties…. Kortom: weg met stress, wij denken aan alles om uw woning te verkopen!

Wanneer u Middendorp Makelaardij als uw makelaar kiest, volgt er zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek waarin al uw wensen op een rijtje worden gezet, en waarbij er open besproken kan worden wat er van elkaar verwacht wordt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Aan het einde van het gesprek kunnen er afspraken worden gemaakt waar u van op aan kunt!

Middendorp Makelaardij regelt vervolgens dat er professionele foto’s van uw huis worden gemaakt en dat de site goed gevonden kan worden voor huizenzoekend Nederland. Afhankelijk van uw woning en uw wensen wordt en een efficient marketingplan opgesteld voor een soepele en vlotte verkoop.

 

Bij bezichtigingen regelen wij dat potentiële kopers in alle rust met de juiste begeleiding kennis maken met uw woning. Als er een bod wordt uitgebracht zal Middendorp Makelaardij u volledig helpen om de beste prijs voor uw huis te krijgen.

Tot slot werkt Middendorp Makelaardij op basis van ‘No Cure, No Pay’: u betaalt alleen als u het beloofde resultaat krijgt.

 

Een advertentie voor uw woning wordt door Middendorp-Makelaardij op o.a. de volgende sites geplaatst:
www.funda.nl
www.jaap.nl
www.vbo.nl
www.moviq.nl
www.huislijn.nl
www.netmakelaar.nl
www.m-m.nu
www.diesmantaxaties.nl  
www.zah.nl