Aankoopmakelaar

aankoopmakelaarEen huis kopen is een behoorlijk groot project. Door nieuwe technieken als internet is tegenwoordig iedereen in staat om zelf huizen te vinden, maar dit is niet per definitie de meest snelle en praktische manier met de ideale uitkomst.

Het liefst beoordeelt u de huizen op uw gevoel, want veel mensen weten hoe heerlijk het is om straalverliefd te zijn op een woning. Maar wat als het dak direct vernieuwd moet worden? De fundering scheef is? De buurt tegenvalt? En wat als het identieke huis van de buren ineens voor een veel lager bedrag te koop komt te staan? Een behoorlijke tegenvaller, niet alleen op financieel gebied, maar ook gevoelsmatig. Desondanks maakt het de huizenjacht een stuk minder leuk als u constant op kleine details moet letten die uw spaarvarken niet ten goede komen.

Voorkom deze ellende en vertrouw op een professionele aankoopmakelaar. Middendorp Makelaardij kan u helpen. Uw aankoopmakelaar let op de bouwkundige conditie van en huis, op een reëele vraagprijs, op een buurt die bij u past en op alle extra’s die bij de aankoop van een huis komen kijken.

Middendorp Makelaardij biedt onpartijdig en onafhankelijk advies bij de aankoop van uw nieuwe droompaleis! Doordat we echt ongebonden zijn, wordt het niet ‘even onderling’ geregeld, maar staat uw belang oprecht voorop. Middendorp Makelaardij stelt aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek uw ideale zoekprofiel op waarbij uw wensen centraal staan. Aan de hand van dit profiel kan de makelaar u helpen met het vinden vanuw potentiële droomlocatie!

Vervolgens hoeft u zich tijdens de bezichtiging nergens meer zorgen om te maken, u kunt gewoon verliefd worden en een goed gevoel krijgen bij een woning, terwijl Middendorp Makelaardij u voor de aankoop precies kan vertellen wat de plus- en minpunten van de woning zijn.

Tijdens het aankoopproces zal uw makelaar u ook  begeleiden met het doen van een goed en eerlijk bod, zodat u zoveel mogelijk budget overhoudt voor leuke verbouwingen en inrichting!

Middendorp Makelaardij is pas tevreden als u dat ook bent! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op.